Top 50 Originele Cadeaus Voor Je Vriend

Top 50 Originele Cadeaus Voor Je Vriend

Als je het geluk hebt een vriend te hebben die je aan het lachen maakt en er altijd voor je is, is er geen beter moment om hem of haar een verrassing te geven die ze niet zullen vergeten. Het is belangrijk hen te laten zien hoeveel ze voor je betekenen, of het nu op hun verjaardag is of gewoon om te laten zien dat je van hen houdt.

Maar het is niet altijd gemakkelijk om het perfecte cadeau te vinden voor je vriend, voor die persoon die er altijd voor je is en altijd aan je zijde zal staan, wat er ook gebeurt. Kun je geen nieuw cadeau bedenken waar ze blij van worden? Maak je geen zorgen, we hebben alles wat je nodig hebt om je te helpen. In dit artikel presenteren wij u 50 unieke en bijzondere cadeau-ideeën die zeker een glimlach op het gezicht van uw vriend zullen toveren. Ontdek een reeks ideeën en geschenken die jullie dichter bij elkaar brengen, van bijpassende armbanden voor BFF's tot meer specifieke vriendschapsthema's zoals een op maat gemaakt schilderij. Bekijk deze lijst en laat je vriend(in) zien hoeveel ze voor je betekenen met een nieuw cadeau! Je kunt haar lachende gezichtje al zien!

De lijst met originele geschenken om aan je vriend te geven.

1) Een vriendschapsarmband

Vriendschapsarmbanden verrassen altijd! Uw vriend zal verbaasd zijn zo'n accessoire te ontvangen dat uw buitengewone vriendschap symboliseert. Kies een armband die jullie allebei mooi vinden, want het is een sieraad dat jullie allebei in alle omstandigheden kunnen dragen.

vriendschapsarmband

2) Een vriendschapsketting

Een uniek vriendschapssieraad dat om de hals wordt gedragen en dat jullie vriendschap laat zien; de vriendschapsketting! Een uniek geschenk voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardagscadeau, of voor een dag van het jaar die u getekend heeft. Er zijn veel van deze kettingen, maak je keuze wijs!

 vriendschapsketting

3) Een vriendschapsring

Wat is een betere manier om jullie verbintenis als vrienden te symboliseren dan met een vriendschapsring. Net als een verlovingsring wordt dit sieraad om uw gekozen vinger gedragen en staat het voor de band die u verenigt en met elkaar verbonden houdt.

vriendschapsring

4) Matching pyjama's

De must-have: matching pyjama's! Ontelbare nachten slapen in bijpassende pyjama's. Of ze nu dezelfde kleur, hetzelfde patroon of hetzelfde ontwerp hebben, deze pyjama's worden een gezamenlijk genoegen!

Matching pyjama's

5) Een nieuwe hoed

Is je vriend een hoedenfan? Geef ze er gewoon een. Soms is simpel het beste.

hoed

6) Een gepersonaliseerde telefoonhoes

Er zijn eindeloze mogelijkheden bij het kiezen van een nieuw telefoonhoesje. Eén ding is zeker, je moet iets kiezen wat hij mooi vindt, want deze bescherming wordt elke dag op de achterkant van de telefoon gedragen! Wordt het een afbeelding van een dier of een fictief personage?

telefoonhoes

7) Kaarsen

Er zijn allerlei soorten kaarsen, in alle kleuren, en ze worden altijd gewaardeerd als geschenk. Wij raden hartvormige kaarsen aan om haar te laten zien dat je van haar houdt, en geparfumeerd met de geur die zij lekker vindt!

Kaarsen

8) Een gepersonaliseerd T-shirt

Een gepersonaliseerd t-shirt kan gaan van een eenvoudige personalisatie met een tekst naar keuze erop geschreven tot een gepersonaliseerde afbeelding erop geschilderd! Je hoofd in het groot op zijn t-shirt? Absoluut mogelijk en aanbevolen.

gepersonaliseerd T-shirt

9) Een nieuwe tas

Zonder twijfel het cadeau dat voor altijd zal bevallen, een nieuwe trendy tas voor je vriend. De tas is praktisch en altijd in de mode, kan jarenlang worden bewaard en is een symbolisch materieel geschenk.

tas

10) Een originele waterfles 

Tegenwoordig zijn er zeer originele waterflessen! Laat haar zien dat je om haar geeft door haar een speciaal ontworpen waterfles te geven om haar eraan te herinneren dat ze elke dag genoeg water moet drinken. Je geeft toch om haar?

originele waterfles

11) Slippers

Draagbaar, warm en comfortabel, pantoffels zijn de favoriete bondgenoot van je vriend! Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest voor het comfort van zijn kostbare voetjes!

Slippers

12) Een originele bloemenvaas

Dit geschenk is uniek en laat je nooit onverschillig. Ontdek de meest originele vazen en geef haar een vaas voor haar mooiste bloemen!

bloemenvaas

13) Een mok op zijn naam

Een cadeau dat niet nieuw is maar altijd aanspreekt, een gepersonaliseerde mok met zijn naam erop! Een dagelijkse herinnering die je hem hebt gegeven bij zijn koffie!

Een mok op zijn naam

14) Chocoladebox

Het onmisbare cadeau, een originele doos koekjes of bonbons (en waarom niet allebei?). Voeg een originele verpakking en een klein briefje toe om hem echt te laten zien dat hij je vriend is.

Chocoladebox

15) Een fotoboek van u en haar

Blader door je beste foto's die je samen met je vriend hebt genomen en maak een fotoboek van jullie beste momenten en herinneringen van het jaar!

fotoboek

16) Persoonlijke potten

Gepersonaliseerde potten om alles in te doen wat hij leuk vindt.

Persoonlijke potten

17) Een portret van zijn gezelschapsdier

Het portret van zijn huisdier zal een geweldige verrassing zijn die hem met vreugde zal vervullen. Dit cadeau idee is zeer origineel en weinig doordacht. Het is een zekere manier om een wow-effect te creëren!

gezelschapsdier-portret

18) Een geheime doos

Maak een mysteriebox waarin je alles stopt wat je wilt en hou het een verrassing als je het weggeeft! Het gaat om het originele en mysterieuze aspect om succesvol te zijn.

geheime doos

19) Een valies

Gaat je vriend op vakantie? Geef hem een leuk koffertje om hem in een goed humeur te brengen en hem aan de volgende vakantie te laten denken!

valies

20) Een envelop met een gepersonaliseerde brief

Het meest romantische cadeau op de lijst, de handgeschreven brief die je in een envelop stopt. Dit geschenk is vooral symbolisch en laat zien dat je vriend(in) de wereld voor je betekent, en dat je hem of haar altijd nodig zult hebben.

Een envelop met een gepersonaliseerde brief

21) Thee-/cafézakje

Als uw vriend niet genoeg kan krijgen van zijn koffie in de ochtend, of zijn thee gedurende de dag, denk er dan eens over om hem een doos met veel smaken te geven om hem te helpen iets nieuws te ontdekken!

cafézakje

22) Een gepersonaliseerde kalender

Personaliseer de 12 maanden van het jaar met een aanpasbare kalender! Vergeet niet mooie foto's te kiezen die bij de maanden passen en de kalender te verfraaien met tekst en een mooie omslag.

gepersonaliseerde kalender

23) Een muurschildering

Haal uw artistieke kant naar boven met een muurschildering die na plaatsing het middelpunt wordt. Als uw artistieke persoonlijkheid niet genoeg is, bestel dan gewoon online een favoriet schilderij naar keuze!

muurschildering

24) Een nieuwe jas

Als je het grote spel wilt spelen, is een nieuwe jas het cadeau dat de grootste impact zal hebben op hun emoties.

jas

25) Gepersonaliseerde portefeuille

De portemonnee is nog steeds essentieel om altijd bij je te hebben. Dus het is een geweldig cadeau om altijd in de gedachten van je vriend te zijn. 

Gepersonaliseerde portefeuille

26) Gepersonaliseerde sokken

Weer je hoofd op zijn sokken? Heel goed mogelijk en zeer aan te bevelen. 1, 2, 3 en lachen voor de foto!

Gepersonaliseerde sokken

27) Een lamp

Een iets specialer idee is om een lamp aan je vriend te geven. De originaliteit van dit geschenk ligt in zijn onverwachte kant. Bedlampje, originele lamp, lamp in een nieuw ontwerp, hartvormige lamp, de keuze is ruim, maak uw keuze!

 Geboortemaand schilderij kit

28) Geboortemaand schilderij kit

Breng de creatieve en artistieke kant van je vriendje naar boven tijdens een symbolische verjaardag! Het geboortemaandschilderpakket is een geweldig verjaardagscadeau.

Geboortemaand schilderij kit

29) Gepersonaliseerd vriend kussen

Meer en meer personalisatie met een kussen naar uw beeld! Geef hem dat nieuwe kussen waar hij al zo lang van droomt... met jouw foto erop!

Gepersonaliseerd vriend kussen

30) Een horloge

Een nieuw horloge is altijd een plezier om te ontvangen. Dit juweel weerspiegelt de persoonlijkheid van de drager en versterkt deze. De keuze van het horloge moet serieus worden gemaakt volgens de smaak van de vriend!

horloge

31) Een gepersonaliseerde lepel

Ja, het bestaat! U kunt een lepel personaliseren met tekst en het graveren gebeurt met een uiterst precieze laser. Wil je zijn naam erop schrijven?

gepersonaliseerde lepel

32) Boeken over vriendschap

Je wilt het beste voor je vriend en je wilt dat hij iets nieuws leert. Geef hem een nieuw boek over het onderwerp vriendschap om hem nieuwe concepten te laten leren. Dit zal jullie vriendschap alleen maar beter maken!

Boeken over vriendschap

33) Bioscoop tickets

Het universele cadeau dat het verdient om op de lijst te staan; bioscoopkaartjes! Een leuke tijd samen een nieuwe film kijken op het grote scherm! Vergeet niet naar de post-credits scene te kijken.

 Bioscoop tickets

34) Een keukenset

Ben je een kookliefhebber? Een nieuwe keukenset is het cadeau van het jaar! Elke amateurkok weet hoe belangrijk het is om goed uitgerust te zijn bij het bereiden van gastronomisch eten.

keukenset

35) Een nieuw videospel

Deel een moment samen door een nieuw videospel te spelen dat je van tevoren hebt uitgekozen! Dit is de perfecte gelegenheid om tientallen uren samen plezier te maken!

videospel

36) Een gepersonaliseerde spaarpot

Denk je aan de portemonnee van je kind en wil je hem helpen minder uit te geven? Overweeg een gepersonaliseerde spaarpot om al haar spaargeld in te doen! 

gepersonaliseerde spaarpot

37) Een goede badjas

Wat is er comfortabeler dan een pegnoir van goede kwaliteit? Je vriendje zal zijn nieuwe trainingspak geweldig vinden en het elke dag dragen!

goede badjas

38) Een boeket bloemen

Romantisch, ouderwets, dit prachtige geschenk is het ultieme symbool van liefde. Geef een boeket van de bloemen waar hij van houdt en vergeet niet een klein briefje toe te voegen om hem gek te maken van vreugde.

boeket bloemen

39) Grappige brillen

In een context van humor en grap kun je glazen aanbieden die niet alledaags zijn, zoals hartvormige glazen! Er is geen gebrek aan modellen om origineel te zijn en de verbazing van uw vriend te wekken!

 Grappige brillen

40) Een nieuw scheermes

Dat zegt genoeg.

scheermes

41) Een juwelendoosje

De juwelendoos is noodzakelijk voor mensen die een beetje manisch zijn en graag alles netjes houden. Dit cadeau zal zeker in de smaak vallen!

juwelendoosje

42) Een roze hart / roze beer

Symbolen van liefde, roze harten zijn echte moderne geschenken die veel gevoelens uitdrukken! Er zijn ook teddyberen met roze harten!

roze hart

43) Een knuffeldier

Een dierenpluche is een schattig cadeau voor die persoon die van dieren houdt!

knuffeldier

44) Een opbergdoos

Een bijzonder idee dat in tijden van nood goed van pas kan komen! 

opbergdoos

45) Een gepersonaliseerde sleutelhanger

Gepersonaliseerde sleutelhangers zijn nu een klassieker. Goedkoop, praktisch en vooral personaliseerbaar, een sleutelhanger is een van de vele geschenken met een eigen charme!

gepersonaliseerde sleutelhanger

46) Een vermomming

Ken je verkleedpartijen? Een vermomming kan een uitzonderlijk geschenk zijn als het wordt aangeboden in een feestelijke context zoals Halloween! 

Een vermomming

47) Een manga waar ze van houdt

Een manga cadeau geven betekent weten waar je vriend van houdt en hem een heel specifiek cadeau geven over waar hij gepassioneerd over is. Als hij of zij een mangalezer is, zal het geven van een nieuwe leesbeurt jullie relatie zeker markeren!

een manga

48) Een zelfgemaakte taart

Soms is eenvoud het beste. Vooral als het met liefde gebeurt. Trakteer haar op een zelfgemaakte taart en deel samen een moment van vreugde!

Een zelfgemaakte taart

49) Originele cocktailglazen

Bent u een liefhebber van allerlei soorten cocktails? Waarom niet een set originele cocktailglazen om in de toekomst uw beste drankjes te maken? 

originele cocktail glazen

50) Een speciale decoratie

Het laatste cadeau dat u kunt geven is een decoratie in het universum die uw vriend het mooist vindt. Een autoliefhebber? Een kleine gemotoriseerde auto. Een fan van standbeelden? Een klein beeldje van wat hij leuk vindt. En zo verder.

 Een speciale decoratie

Zoals u ziet, is de lijst met ideeën lang, maar wat bij dit alles telt is de intentie die u heeft om uw vriend een nieuw cadeau te geven. Hem een geschenk geven is ook weten hoe je je vriend waardeert en hem door een eenvoudig gebaar laten zien dat hij belangrijk voor je is.


Artikelen die u kunnen interesseren