LEVERING EN BESTELLING

De verwerking van de bestelling, de voorbereiding van de verzending en de levering worden allemaal aangeboden. Onze teams doen er tussen 9 en 15 werkdagen over om u uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, met inachtneming van onze kwaliteitsnormen.

Wij gaan uit van een beleid van gratis levering.
De landen van levering zijn de volgende;
Nederland, België.

Als uw bestelling meerdere artikelen bevat, versturen wij altijd eerst de producten die direct leverbaar zijn. Het is dus mogelijk dat u uw bestelling apart ontvangt. Maak je geen zorgen, je pakket zal snel aankomen.

Wij streven naar onze kwaliteitsnormen voor een gegarandeerde levering. Als u uw bestelling niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op om ons dat te laten weten. Onze winkel regelt alles voor u, en wij sturen het pakket op onze kosten naar u terug.

ANNULERING EN TERUGGAVE

Het is mogelijk uw bestelling tijdens de verwerking te wijzigen. Zodra u een volgnummer en een bevestiging van verzending per e-mail heeft ontvangen, wordt de bestelling overgedragen aan onze dienstverleners, wij kunnen dan geen wijzigingen meer aanbrengen.

Het is mogelijk een bestelling te annuleren. Neem hiervoor rechtstreeks per e-mail contact met ons op met als onderwerp "Annulering bestelling".
Vergeet niet dit binnen een uur na het plaatsen van uw bestelling te doen. Zodra de bestelling in voorbereiding is, bedragen de annuleringskosten 30% van de aankoopprijs. Neem contact met ons op via onze contactpagina of rechtstreeks per e-mail.

Onze garantie van 30 dagen dekt alle bewezen gebreken van de verzonden artikelen. Neem contact met ons op om de situatie recht te zetten. Als uw artikel een fabricagefout vertoont, stuur ons dan een foto van het product in kwestie (indien mogelijk in de verpakking) en uw bestelnummer. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Als uw vraag niet tussen de meest gestelde vragen staat, neem dan rechtstreeks per e-mail contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

VEILIGHEID EN BETALING

Alle gegevens zijn gecodeerd en beschermd omdat de site wordt gehost op een HTTPS-server (het groene hangslotje links van de URL is altijd aanwezig voor de veiligheid). De "HTTPS" in de URL's van onze winkel getuigt van de kwaliteit van onze diensten.

Omdat uw veiligheid onze prioriteit is, biedt onze site alleen veilige betaalmethoden.

Wij aanvaarden: kredietkaarten - debetkaarten.
Wij zullen PayPal zo snel mogelijk voorstellen voor een snelle en veilige betaling.

De betalingsiconen onderaan de pagina geven de mogelijke betalingswijzen aan.

Nee, kortingscodes kunnen niet worden gecombineerd. We accepteren slechts één code per bestelling.